

Geniet voor het avondeten lekker van een volkoren groentepannenkoek.
Voor 4 personen
(gemiddelde eters, want ik heb thuis een paar grote eters zitten, dus maak ik voor 5 personen de dubbele hoeveelheid. Mocht je nog wat overhouden, wat bij ons dan meestal wel gebeurt, een dag later zijn ze nog steeds heel erg lekker!)
Raps de winterpeen en courgette (met een keukenmachine). Doe vervolgens het meel in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe. Roer het geheel tot een glad beslag en voeg een voor een de eieren toe en roer het beslag goed door. Voeg de rest van de melk toe en roer het tot een glad beslag. Schep de geraspte groente er door. Bak de pannenkoeken in een koekenpan tot ze aan beide zijden goudbruin zijn.
Serveertip: Beleg de pannenkoek bijvoorbeeld met hüttekäse, ijsbergslag, paprika, cherry-tomaatjes en geroosterde pecannoten.
Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Bekijk hier mijn recepten en ga gelijk aan de slag.