

Dit is een van mijn persoonlijke favorieten, omdat het zo lekker is, heel erg voedzaam en op elk moment een genot!
Verwarm de oven op 200 graden. Schil de appels en snijd ze in stukjes. Verdeel over een ovenschaal en bestrooi met een snufje kaneel. Hak de pecannoten fijn. Meng deze met de havermout, het (spelt)meel en wat kaneel. Voeg de olie samen met de honing toe aan het meelmengsel en meng het met je vingers zodat er een kruimelachtig deeg ontstaat.
Verdeel het kruimeldeeg over de appels en bak 20 tot 25 minuten in de oven tot deze lichtbruin en krokant is.
Deze apple crumble is het allerlekkerst als hij nog warm is. En omdat het niet alleen lekker is maar ook heel voedzaam kun je hem als ontbijt, toetje of tussendoortje eten! (Ook heel lekker met een beetje yoghurt).
Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Bekijk hier mijn recepten en ga gelijk aan de slag.